Aanbod Individuen

TalentgesprekWat zijn mijn talenten en hoe bepalen die wie ik ben ik wat ik doe? Je bewust worden van dat waar je goed in bent en energie van krijgt, helpt je om duurzame keuzes te maken in je leven en je werk die passen bij wie je bent. Lees meer...

TalentcoachingHet is niet omdat je talenten hebt, dat je ze ook optimaal gebruikt. Talentcoaching helpt je om meer uit je talenten te halen, ze te ontwikkelen en oplossingen te vinden voor dat waar je minder goed in bent.

Kinder- en JongerencoachingOntdekken waar je goed in bent, komt er vaak door een toevallige gebeurtenis, een compliment van een leerkracht of vriend, een moment van geluk… Soms duurt het jaren vooraleer je jouw talent hebt ontdekt. Wij willen deze zoektocht een stapje voor zijn. Samen met het kind of de jongere gaan we op een speelse manier op zoek naar talenten en hoe je die in actie kunt zetten.

Coaching bij Energieverlies en BurnoutAls je lange tijd dingen doet waar je niet goed in bent en die veel energie van je vragen, lopen je batterijen langzaam maar zeker leeg. Misschien zelfs tot een moment waarop je niet meer in staat bent om te werken. Het is belangrijk om snel te voelen wanneer je energie verliest en om daar tijdig te kiezen voor je talenten, die je energie geven.

In een coachingsgesprek brengen we je talenten in beeld gaan we op zoek naar hefboomvaardigheden en context waarin je talent weer tot zijn recht komt.

JobcraftingOm je job nog beter te laten aansluiten bij je talenten, kan je je job ‘craften’ of ‘boetseren’. Dat betekent dat je kleine veranderingen aanbrengt in je job en je werkomgeving. Zo kan je meer gaan doen waar je goed in bent, ervaar je meer energie in het werk en kan je makkelijker resultaten boeken.

LoopbaancoachingZit ik wel in de goede baan? Kan ik vandaag het beste van mezelf geven en hoe ziet mijn ideale job eruit? Op bepaalde momenten in je carrière sta je stil bij deze vragen. Wij ondersteunen hierbij graag jouw zoekproces.

TalentmaximalisatieIedereen zet in zijn werk een aantal talenten in, maar je hebt meer talenten in je dan je op dit moment benut. Wat we daarin kunnen doen, is op zoek gaan naar die andere talenten en hoe je die ook in actie kan brengen.