Aanbod Organisaties

Talentgericht personeelsbeleidHet personeelsbeleid van een organisatie biedt veel mogelijkheden om talentgericht te gaan werken. Wij begeleiden organisaties bij het uittekenen van talentgerichte HR-processen zoals interne mobilitiet, functioneringsgesprekken, evaluatie en ontwikkeling.

Hoe kun je vanuit talent interne mobiliteit ondersteunen? Uit talentgesprekken komen we te weten welke talenten mensen inzetten in hun huidige rol en welke rol zij in de toekomst kunt opnemen om hun talent maximaal te ontplooien.

Daarnaast helpen we je ook graag bij de cyclus van planningsgesprekken, functioneringsgesprekken, ontwikkelingsgesprekken en evaluatiegesprekken. Samen met de organisatie ontwikkelen we een cyclus waarbij deze gesprekken op een talentgerichte manier kunnen worden gevoerd. We ontwikkelen samen de nodige instrumenten om deze gesprekken op een aangename en goeie manier te voeren. Als dat nodig is, kunnen we ook leidinggevenden hierin opleiden.

In ontwikkelingsprocessen bij organisaties zien we dat er ontzettend veel geld geïnvesteerd wordt in opleiding en ontwikkeling, maar het rendement vaak heel klein is. Door opleidingen strategischer te gaan kiezen van uit een talentperspectief, kan je veel van dat geld besparen én het rendement van de investering verhogen.

Talentgericht aanwervenJe wil iemand aanwerven en tegelijk wil je slim aanwerven. Wie wil ik in het team zodat het de nodige diversiteit zo groot mogelijk maakt én we samen effectiever worden? Wat zoeken we eigenlijk in het team? Welke talenten zijn er vandaag al? Wat zijn de uitdagingen voor morgen? Samen gaan we op zoek naar die talenten die ons verder helpen en van daaruit bepalen we wie we zoeken.

TalentmaximalisatieIedereen gebruikt in zijn werk een aantal talenten, maar je hebt meer talenten in je dan je op dat moment inzet. Hoe kan je iemand ondersteunen bij het ontwikkelen van talenten die hij niet vandag, maar morgen zal nodig hebben? Hoe kan je iemand maximaal laten ontwikkelen? Via talentinterviews brengen we talenten in kaart en maken we een ontwikkelingsplan op, gericht op het maximaal inzetten en ontwikkelen van de talenten die iemand heeft.

Talentgericht leidinggevenBen ik wel een goede leidinggevende? Ken ik de talenten van mijn medewerkers voldoende en spreek ik hen er wel op aan? Wat kan ik leren om talentgerichter aan de slag te gaan? Hoe stuur ik mijn medewerkers dan het best?

Wij coachen heel wat leidinggevenden, gericht op het ontwikkelen van deze competenties. Daarnaast kunnen wij ook een leertraject verzorgen voor een groep van leidinggevenden in uw organisatie.

Duurzame samenwerkingMisschien bent u ook op zoek naar een partner, die u op afroep kan komen ondersteunen. Een partner die op korte termijn beschikbaar is om te ondersteunen bij bijv. aanwervingsprocessen, teambegeleiding of coaching?

Wij kunnen zo’n partner voor u zijn. Met een aantal organisaties hebben wij overeenkomsten voor talentinterventies voor een lange termijn, met duidelijk afgesproken tarieven en voorwaarden voor bijv.:

  • Coaching van leidinggevenden

  • Teamcoaching

  • Development Centers

  • Coaching bij energieverlies en burn-out

  • Ondersteuning bij interne mobiliteit

  • Activering van oudere werknemers


Samen ontwerpen we een op maat gemaakte formule voor jouw organisatie.