Aanbod Teams

Workshop: Welke talenten hebben we in ons team?Wees er maar zeker van: iedereen heeft talent. Ook benieuwd wat jouw talenten zijn? En die van je collega’s? Tijdens de workshop gaan we met elkaar op zoek. Het is boeiend om de talenten van het ganse team naast elkaar te leggen en op zoek te gaan naar wat ons team nu een sterk team maakt. Of welke dynamieken ervoor zorgen dat sommige dingen wel goed lopen en andere minder goed.

Deze blik kan een startpunt zijn om met elkaar af te spreken hoe we het in de toekomst anders zullen doen, zodat we effectiever worden en iedereen meer plezier en voldoening ervaart in het werk.

Workshop: Naar een strategie die bij ons pastVeel organisaties ontwikkelen strategieën waarvan ze eigenlijk niet weten of ze wel het nodige talent in huis hebben om die strategie ook te verwezenlijken. Wij vertrekken van de andere kant.

Je talenten zeggen iets over wat je drijft en wat je wil realiseren in je werk en je leven. Ze zeggen ook iets over waar je van droomt en wat je in je werk en met je team wil realiseren. Vanuit de talenten van de teamleden proberen we hun dromen zichtbaar te maken. Het samenbrengen van die dromen en verlangens toont ons welke richting het team uit wil, op een manier dat ze er drive en voldoending door ervaren.

In een tweede fase gaan we na hoe we die drive en dat verlangen kunnen verbinden met de organisatiedoelstellingen. Zo ontwikkelen we een strategie die helemaal bij het team past en die garanties geeft dat die strategie ook kan in werkelijkheid wordt omgezet.

Workshop: effectiever samenwerken door talentAls we de talenten van het ganse team samenleggen, wat leren we daar dan uit? Wat zegt dat over waar we als team goed in zijn en kunnen we verklaren waarom anderen dingen minder goed lopen? Hoe kunnen we onze samenwerking versterken: betere afspraken maken, effectieve sub-teams samenstellen of bijv. onze manier van vergaderen verbeteren?

Door inzicht te krijgen in de talenten van je collega’s en wat zij belangrijk vinden en verwachten in een samenwerking, kan je manieren vinden om die samenwerking te verbeteren en als team effectiever je doelen te bereiken.

Workshop: op zoek naar een nieuwe collegaStel: je hebt de ruimte om een nieuwe collega aan te werven. Wie kies je dan? Welke talenten hebben we al in het team en welk talent van die nieuwe collega zou echt iets toevoegen aan ons team, zodat we effectiever worden in wat we doen?

Door het in kaart brengen van de talenten van het team en die te verbinden met de doelstellingen van het team, krijgen we een zicht op het profiel van de ideale collega. Zo kan vervolgens op een slimme manier gezocht worden naar de nieuwe collega.