Talent in Actie: Traject in de Kijker

Nieuwe startdatum najaar 2016

Collega Margriet Schut en Brenda Vos begeleiden ook dit jaar weer een uniek traject met het gebruik van talentopstellingen. Talent is herkenbaar in activiteiten die voor jou moeiteloos gaan en die je energie opleveren. Iemand die waarderend kijkt, ziet je sterktes en mogelijkheden vaak duidelijker dan jezelf. In dit traject onderzoek je kracht en talentpatronen om bewust te kunnen kiezen voor je talenten en impact te hebben in werk. Een talentopstelling is hierin een krachtig instrument. De methodiek die we hebben ontwikkeld maakt de dynamiek van talenten in relatie tot je ambitie of ideaal zichtbaar.

‘Talent in actie’ is een co-creatie van de groep op basis van ervaringen en eigen situaties vanuit verschillende rollen. Met elkaar onderzoeken we de diversiteit van talent en ontwerpen we concrete experimenten om talent effectief in praktijk te brengen.

Meer informatie

Related Posts

No related posts found.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>