Talent op Tournee

Talent op Tournee

Gelukkige en zelfverzekerde kinderen, dat wenst toch iedereen? Maar hoe kun je als ouder, leerkracht, opvoeder, begeleider … hierbij helpen? “Door kinderen aan te spreken op hun talent”, zegt Luk Dewulf. “Focus op hun passie en wat ze kunnen, in plaats van te kijken naar waar ze minder sterk in zijn. Want tenslotte is niemand perfect.”

Kiezen voor je talenten, bezorgt je een blijvende goesting om te leren en te werken. Want door te doen waar je goed in bent, laadt je niet alleen voortdurend je energie terug op, het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen. Deze strategie werkt evengoed voor kinde- ren en jongeren.

In de voorstelling ‘Gelukkige kinderen? Kies voor hun talent!’ gaat Luk Dewulf op een boeiende manier dieper in op het belang van talenten bij kinderen en jongeren. Hij toont hierbij aan hoe invloedrijk de ontwikkeling ervan is voor hun toe- komst en geluk. Vanaf november tot mei toert hij door Vlaanderen met een voorstelling over talent voor kinderen, gebaseerd op de lezing die velen onder jullie al kennen. Ca 20 voorstellingen in culturele centra en theaters, telkens om 20u. In  samenwerking met en op uitnodiging van CM. Op 16 oktober is er ook al een voorstelling in de stadsschouwburg van Ieper, ook om 20u, op vraag van Ieperse scholen. Alle informatie vind je op http://www.plukjegeluk.be/talent of in de folder in bijlage.

Related Posts

No related posts found.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>